Katram no mums ir kāda vieta, uz kurieni ir gribējies aizbraukt, pabūt, taču kaut kādu iemeslu dēļ šāds ceļojums līdz šim nav noticis. Iegādājoties dāvanu karti “Aizved mani uz…”, jums ir iespēja piepildīt sapni kādam pazīstamam cilvēkam, jo dāvanas saņēmējs pats par izvēlēties, uz kurieni doties! Pilsēta, purva taka, nacionālais parks, pilskalns, senas bērnības takas – izvēlieties savu galamērķi, un mēs jūs turp aizvedīsim!

Dāvanu karte “Aizved mani uz…”

Šī ir ļoti īpaša dāvanu karte. Jo tas, ko iegūs saņēmējs, būs unikāls un tikai vienā eksemplārā. Šīs dāvanu kartes saņēmējs pats ieraksta, uz kurieni vēlās doties, bet “4×4 Centrs” sagatavo pašu interesantāko maršrutu tieši uz jūsu izvēlēto galamērķi. Tajā, pēc jūsu vēlēšanās, var būt akcents uz skaistām, ainavām, tradicionāliem un netradicionāliem apskates objektiem, kaut uz nekurieni… Mūsu pieredze un zināšanas ļauj sagādāt jums šādu piedzīvojumu!

Tā kā katrs maršruts ir unikāls, lūdzam pieteikt sava ceļojuma laiku un galamērķi vismaz septiņas dienas iepriekš, tāpat visas citas savas vēlmes par braucienu, ja tādas ir.

Dāvanu kartes cena: 390 EUR.

Dāvanu kartes izmaksās iekļauts: piecvietīga, aprīkota 4×4 automašīna ar šoferi – gidu, īpaši jums radīts maršruts (līdz 400km, 10 stundām) ar sākumu un noslēgumu jums ērtā vietā Rīgā vai tās apkārtnē (citur Latvijā nepieciešams vienoties individuāli). Brauciena laikā jūs paši variet vadīt džipu bezceļu apstākļos! Cilvēku skaits automašīnā – līdz četriem, neskaitot „4×4 Centrs” šoferi – instruktoru.

Izmaksās nav iekļauts: citas izmaksas, ja tādas ir (ēdināšana, ieejas biļetes utml.).

Dāvanu karte ir derīga 9 mēnešus kopš iegādes brīža.

Lai iegādātos dāvanu karti:

  1. Pārskaitiet augstāk minēto summu uz: “Biedrība 4×4 Centrs”, reģ. Nr. 40008185318, banka Swedbank, kods: HABALV22 konts: LV61HABA0551031829178.
  2. Nosūtiet mums uz WhatsApp T. 29424541 savu vārdu, uzvārdu un e-pasta adresi.
  3. 24 stundu laikā saņemiet dāvanu karti savā e-pastā.

Ja dāvanu karti vēlaties saņemt papīra formātā – zvaniet T.29424541.

“4×4 Centrs” piedāvā iegādāties kādu no vairāku veidu dāvanu kartēm – un ikviena no tām sniegs patīkamu piedzīvojumu! Vēl vari izvēlēties arī šādas dāvanu kartes:
→ Dāvanu karte aizraujošam 3 stundu ceļojumam Rīgas apkārtnē
→ Dāvanu karte “Amerikāņu kalniņi”
→ Dāvanu karte self-drive maršruta iegādei

Uz tikšanos piedzīvojumā!

Jūsu – 

“4×4 Centrs”

Atstāj komentāru

Your email address will not be published. Required fields are marked *