Nosvinot pavasara saulgriežus un ieraugot pirmos pavasara vēstnešus sniegpulkstenīšus, mēs jūs uzaicinam kopā pavadīt vienu dienu no Lieldienu svētkiem! Mēs jums esam sagatavojuši Lieldienu pārsteigumu, kas patiesībā būs piektdienā, nevis sestdienā – ieskandināt svētkus ar lielākajām olām Latvijā, kādas vien šeit atrodamas! Un, protams, arī braukt pa pavasarīgiem ceļiem un skatīt daudzas citas interesantas vietas. Starp citu, uz Lielo Piektdienu esam pasūtījuši ideālus laika apstākļus, tāpēc – braucam ieskandēt Lieldienas kopā, pie dabas!

Par “Lieliskās Sestdienas” tūrisma braucienu ideju lasiet ŠEIT!

Kāpēc mēs iesakām doties meklēt olu meklēšanas braucienā un kāpēc kopā ar mums?

Noteikti tāpēc, ka šis brauciens būs patīkami piepildīts ar dažādām aktivitātēm un vispirms jau ar to, ka mēs esam sagatavojuši jums pārsteigumu pa ceļam! Jā, mēs tiešām ieskandināsim Lieldienas, kā jau Lielai dienai pienākas, pie tam ar Latvijas un pasaules lielākajām olām. Vai zinājāt, ka šādas olas sver ap 1,5kg? Vai zinājāt, ka šāda viena ola aizstāj vismaz 20 vistu olas? Kas tās par milzīgajām olām, jautāsiet? Ak, kurš gan to nezina – strausa olas! 🙂 Mūsu kārtējais izzinošais un interesantais brauciens pa skaisto Zemgali iekļaus sevī Lieldienu alternatīvās tradīcijas, tajā skaitā apciemosim strausu fermu, kur mums būs ekskursija, gan iespēja sajust strausa maigo spalvu un dzirdēt interesantākos stāstus par tiem. Patiks gan lieliem, gan maziem, jo Lieldienu zaķis jeb trusis arī noteikti piedalīsies. Mazliet palūkosim Lietuvas laukus. Un, protams, mēs esam sagatavojuši braukšanai interesantus un skaistus lauku un mežu ceļus, bet mūsu komunikablais un atbildīgais gids gādās par jūsu labsajūtu visas dienas garumā!

Aizpildiet pieteikumu un laižam!

Kad un kā notiks tūrisma brauciens?

Tūrisma brauciens ar vieglajām apvidus automašīnām (SUV) “Lieldienu lielākās olas meklējot” notiks PIEKTDIEN, 15. aprīlī Jelgavas – Tērvetes – Auces apkārtnē. Atpūta kopā ar ģimeni pie sava auto stūres un brīvā dabā! Maršrutā izvēlētie meža ceļi būs interesanti, draudzīgi automašīnām, bet tajā pašā laikā prasīs no šofera zināmu uzmanību! Būs interesanti gan šoferiem, gan līdzbraucējiem! Pa ceļam piestāsim ainaviskās vietās, ieraudzīsim dažus interesantus apskates objektus un, protams, baudīsim mūsu mežu skaistumu. Viss notiek brīvā dabā! Grupu vada gids ar savu automašīnu, katrai automašīnai brauciena sākumā tiek izsniegta rācija, kurā braucēji klausās gida stāstījumu par apkārt redzamo. Maksimālais dalībnieku skaits – 12 automašīnas.

Brauciena programma

  • 10:00 – 10:20 – satikšanās un iepazīšanās Jelgavas apkārtnē (pieteiktie dalībnieki saņems tikšanās vietas koordinātas uz pieteikumā pirmo norādīto e-pasta adresi divas dienas pirms brauciena!)
  • 10:30 – tūrisma brauciena sākums, apskates objekti
  • 11:30 – ekskursija strausu fermā
  • 14:00 – pikniks kādā skaistā vietā
  • 14:45 – tūrisma brauciena turpinājums, apskates objekti
  • ap 18:30 – brauciena finišs Dobeles apkārtnē. Diplomu par dalību pasniegšana.

Nepieciešamais ekipējums

Brauciena dalībniekiem nepieciešams sekojošais:

  • SUV automašīna ar 4×4 piedziņu
  • pārtika pusdienu piknikam
  • laika apstākļiem un aktīvai atpūtai dabā atbilstošs apģērbs
  • labs noskaņojums, forši līdzbraucēji!

Dalības maksa un dalībnieku skaits

Dalības maksa tūrisma braucienā “Lieliskā Sestdiena” ir 95 EUR par automašīnu! Dalībniekiem, kuri jau iepriekš bijuši kādā “Lieliskajā Sestdienā” – 85 EUR.

Uzmanību: Maksimālais dalībnieku skaits ir 12 automašīnas!

Dalībnieku atbildība

“Lieliskās Sestdienas” braucienos katrs atbild par sevi un savu ģimeni personīgi.

Lai pieteiktos pasākumam:

  1. Jāaizpilda pieteikuma forma (zemāk)
  2. Jāpārskaita avansa maksājums 30 EUR apmērā (vai variet arī uzreiz pārskaitīt visu summu) uz norādīto bankas kontu.

Atlikusī summa jāpārskaita uz norādīto kontu piecas dienas pirms pasākuma!

    DALĪBNIEKU ONLINE SARAKSTS:

Papildus informācija

Jebkura papildus informācija, jautājumi vai komentāri par pasākumu “Lieliskā Sestdiena” pa tālruni (+371) 29 424 541 (Edvīns), e-pastu info@4x4centrs.lv

Citi “Lieliskās Sestdienas” braucienu datumi atrodami šeit.

Rekvizīti maksājumam:

Biedrība “4×4 Centrs”
Reģ. nr. 40008185318
Banka: A/S Swedbank
Konts: LV61HABA0551031829178
Maksājuma uzdevumā norādiet: “Lieliskā Sestdiena 9”

Uz tikšanos Lielajā piektdienā!

Jūsu –
4×4 Centrs

Atstāj komentāru

Your email address will not be published. Required fields are marked *