Dalībnieku grupa “Tūrisms” domāta cilvēkiem, kuriem patīk braukt, patīk ieraudzīt un atrast jaunas vietas, patīk labi pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem. Brauciens ir tūrisma režīmā, bez sacensību elementiem, un pilnībā veicams ar jebkuru apvidus auto, tajā skaitā SUV, bez virsbūvi skrāpējošiem zariem un ritošo daļu postošiem bezceļu elementiem. 

Ja jums vai jūsu bērniem/ draugiem patīk braukt, patīk daba un lauku apvidi, aizrauj kaut kur ielīst un uzkāpt, gribās ieraudzīt visdažādākos objektus, no kuriem lielākā daļa nav attēlota ceļvežos (dižkoki, pamesti dzelzceļi, dzirnavu drupas, tilti utml.) – tad šis ir brauciens jums!

Šajā dienā “Tūrisma” braucēji redzēs skaistas baznīciņas, Ogres upes dabas parku, senas muižas, uzkāpsim skatu tornī, baudīsim Ērgļu apkārtnes kalnus un lejas, ielīdīsim vecos pagrabos, būs vējdzirnavas un ūdensdzirnavas, un vēl, un vēl…

Grupas “Tūrisms” dalībnieku uzdevums: visas dienas laikā, brīvā (atpūtas) režīmā, izmantojot doto GPX treku, individuāli atrast izsniegtajā aprakstā norādītos objektus, dažos objektos arī atrast nepieciešamās vērtības (kaut ko saskaitīt, piemēram), kuras sasummējot beigās iespējams iegūt brauciena finiša atrašanās vietu. Brauciena maršrutu var modificēt – pielāgot savām vēlmēm un apmeklēt, jūsuprāt, pašus interesantākos objektus. Šī ir jūsu diena, jūsu pašu vēlmes – mēs piedāvājam dažādus variantus jūsu priekam!

Brauciena sākumā jūs ielādēsiet saņemto maršruta failu kādā no jums pieejamām un saprotamām aplikācijām (piem., LVM GEO, MapsMe u.c., kuras lasa gpx failus), novietojiet mobilo ierīci uz automašīnas priekšējā paneļa un dodieties pa ekrānā redzamo līniju! Brauciena noslēgumā – diploms par dalību, un, protams, piedalīšanās galvenās balvas izlozē kopā ar citiem “Ērgļu Izaicinājums 2023” dalībniekiem!

Patrenēties ar GPX faila lejupielādi un lietošanu variet, izmantojot, piemēram, Self Drive Latvia bezmaksas maršrutu. Kā rīkoties ar GPX failu, aprakstīts ŠEIT.

Pieteikumi un dalības ziedojums grupā Tūrisms:

piesakoties līdz 15. septembrim – 65 EUR
piesakoties pēc 15. septembra – 75 EUR
piesakoties pasākuma dienā – 85 EUR

Pieteikumam bez ziedojuma ir tikai informatīvs raksturs!

Organizatora izsniegtās uzlīmes jāuzlīmē norādītajās vietās. 

Lai pieteiktos pasākumam:

– Jāaizpilda zemāk redzamo pieteikuma formu,
– Jāpārskaita dalības ziedojums uz zemāk norādīto bankas kontu

Rekvizīti maksājumam

Biedrība „4×4 Centrs”, reģ. nr. LV40008185318
Banka: A/S Swedbank, konts: LV61HABA0551031829178
Maksājuma uzdevumā norādiet: Ziedojums Tūrisms

Visa bezceļu braukšanas svētku programma Šeit

Jautājumu gadījumā droši zvaniet: tālr. 29424541 (Edvīns)

DALĪBNIEKU ONLINE SARAKSTS:


Atstāj komentāru

Your email address will not be published. Required fields are marked *