Šogad ATV grupā visvairāk gaidām braucējus ar visdažādāko bezceļu braukšanas pieredzi. Lai piedalītos braucienā, ir jāapvienojas ar vēl kādu braucēju, jo piedalīties var tikai kā komanda ar diviem kvadricikliem. Ir iespēja izvēlēties – braukt atpūtas režīmā vai sporta režīmā. Būs gan lielāki ceļi, gan dubļi un takas džungļos. 

Tātad, braucēji apvienojas komandā pa divi pēc pašu izvēlēs, vai arī to izdarīs Organizators (izņemot Side-By-Side bagijus). Reģistrējoties braucienam, katrs dalībnieks varēs lejuplādēt GPX failu, kurā būs gan pats brauciena maršruts (treks), gan kontrolpunkti. Attiecīgi, katram dalībniekam jābūt viedierīcei ar kādu aplikāciju, kas lasa GPX failu. 

Dalībnieki ar Side-By-Side kvadricikliem (bagijiem) saņems dokumentāciju, līdzīgu kā dalībnieku grupai Sports.

Patrenēties ar GPX faila lejupielādi un lietošanu variet, izmantojot, piemēram, Self Drive Latvia bezmaksas maršrutu. Kā rīkoties ar GPX failu, aprakstīts ŠEIT.

Dalībniekiem, kas vēlēsies braukt sacensību režīmā (grupa ATV1 ), brauciens notiks saskaņā ar Latvijas Trofi-reidu Tūrisma kausa Nolikumu (trofi.lv), būs arī jāiegādājas licences (var uz vietas reģistrācijas laikā). Tas attiecas arī uz Side-By-Side bagijiem (grupa ATV2). ATV 1 un ATV2 grupas saņems modificētu automašīnu grupas SPORTS maršruta dokumentāciju.

Dalībniekiem, kas vēlēsies braukt tūrisma režīmā (grupa ATV3), licences nav jāiegādājas, bet vienkārši jābrauc, izmantojot maršrutu GPX failā!  😉

Ūdens, dubļi, purvi, kalni – tāda ir aptuvena bezceļu “ēdienkarte”. Dienas beigās būs arī diplomi un balvas par iegūtajām vietām un citiem dažādiem sasniegumiem, vai arī vienkārši par to, ka esat nokļuvuši līdz finišam!
Šī ir viena no labākajām iespējām piedalīties visiem ATV braucējiem atvērtā pasākumā un doties pa aizraujošajiem, braucienam saskaņotiem Ērgļu apkārtnes bezceļiem!

Pieteikumi un dalības ziedojums grupā ATV

Maksimālais dalībnieku skaits grupā ATV ir 30!

Dalības ziedojums grupā “ATV” par komandu (diviem kvadricikliem)

pirmajiem 10 dalībniekiem – 140 EUR,
no 11. līdz 20. pieteikuma – 160 EUR,
no 21. līdz 30. pieteikumam – 180 EUR, piesakoties pasākuma dienā – 200 EUR.

Brokastis un vakariņas iespējams paēst BĀZĒ, kā arī viesnīcā “Ērgļi” (www.hotelergli.lv). Te arī iespējams nomazgāties vai nopeldēties Ogres upē.

Pieteikumam bez dalības ziedojuma ir tikai informatīvs raksturs!

Organizatora izsniegtās uzlīmes ir obligātais ekipējums un tās jāuzlīmē norādītajās vietās. Atteikšanās no uzlīmju izvietošanas uz sava kvadricikla maksā EUR 30.

Lai pieteiktos pasākumam:

– Jāaizpilda zemāk redzamo pieteikuma formu

– 3 dienu laikā jāpārskaita atbilstošā maksa par dalību uz zemāk norādīto bankas kontu

Rekvizīti ziedojumam:

Biedrība „4×4 Centrs”, reģ. nr. LV40008185318, Banka: A/S Swedbank, konts: LV61HABA0551031829178
Maksājuma uzdevumā norādiet: Ziedojums ATV

Bezceļu braukšanas svētku programma Šeit

Jautājumu gadījumā droši zvaniet: tālr. 29424541 (Edvīns)

DALĪBNIEKU ONLINE SARAKSTS:


Atstāj komentāru

Your email address will not be published. Required fields are marked *