Aicinām ikvienu uzņēmumu kļūt par populārā 4×4 pasākuma „Ērgļu izaicinājums” atbalstītāju, no savas puses nodrošinot dažādas reklāmas iespējas un uzņēmuma lielāku atpazīstamību, kā arī iespēju diezgan tieši vai pat personīgi uzrunāt un iepazīstināt ar sevi visu plašo 4×4 braukšanas piekritēju saimi Latvijā!

Reklāma uz dalībnieku automašīnām.

“Ērgļu Izaicinājums” 5 gadu laikā kļuvis par gada lielākajiem svētkiem bezceļu braukšanas entuziastiem no visas Latvijas un šogad pasākumā ceram ieraudzīt jaunus dalībniekus arī no Lietuvas un Igaunijas. Jau 23. septembrī Ērgļu bezceļos dosies vairāk kā 300 dalībnieku ar 120 tehnikas vienībām. Būt klāt “Ērgļu Izaicinājumā” nozīmē būt kopā ar saviem klientiem, labāk izprast viņu vajadzības un personīgi uzrunāt ikvienu no braucējiem. Lielākā daļa džipu un kvadriciklu īpašnieki ir aktīva dzīvesveida piekritēji, ar plašu interešu un paziņu loku, saistīti ar dažādām saimnieciskās darbības sfērām un atvērti jaunajam.

Jaunie auto pasākuma bāzes vietā pie viesnīcas “Ērgļi”.

Biedrība “4×4 Centrs” jau 20 gadus rīko vienus no apmeklētākajiem 4×4 bezceļu pasākumiem Latvijā un nodrošina ideālus apstākļus, kur uzņēmumiem satikt savus klientus, palielināt zīmola un produktu atpazīstamību.
SIA Atlas Motors, SIA Recro, SIA Knifs 4, Drošas Braukšanas Skola – tie ir uzņēmumi, kas līdz šim atzinīgi novērtējuši sadarbību “4×4 Centrs” rīkoto pasākumu ietvaros un kļuvuši par regulāriem, ilggadējiem mūsu partneriem.
Šogad atbalstu sadarbībai bezceļu braukšanas svētkos jau apliecinājuši tādi uzņēmumi kā SIA Recro, SIA Atlas Motors, SIA Inchcape Motors Latvia, SIA 4×4 Baltic, SIA Knifs 4, SIA Gek4auto, SniegaJosla.lv, Drošas Braukšanas Skola, SIA Elbra, viesnīca “Ērgļi” un citi.
Aicinām arī jūsu uzņēmumu kļūt par gada lielākā 4×4 pasākuma Latvijā – “Ērgļu Izaicinājums 2017” sadarbības partneri un gūt iespēju nepastarpināti komunicēt ar klientiem.

“Ērgļu Izaicinājums 2016” sponsori un atbalstītāji

Uzziniet jau tagad par veidiem kā efektīvāk iesaistīt Jūsu uzņēmuma zīmolu un produktus pasākuma “Ērgļu Izaicinājums 2017” norisē. Zvaniet 29424541 (Edvīns Bauers) vai rakstiet info@4x4centrs.lv

Visa informācija par pasākumu “Ērgļu Izaicinājums 2017” šeit.

Uz sadarbību!
Jūsu – 4×4 Centrs

Atstāj komentāru

Your email address will not be published. Required fields are marked *