Jau šo sestdien tiekamies ikgadējā, biedrības “4×4 Centrs” rīkotajā pirms Ziemassvētku 4×4 tūrisma braucienā “Ziemassvētku Leģenda”. Vēlējāmies pastāstīt esošajiem un potenciālajiem dalībniekiem jaunāko informāciju par 12.decembra pasākumu!

TLC150

Izskatās, ka Ziemassvētku noskaņu sniega veidā mēs šo sestdien nesagaidīsim, tomēr jācer, ka vismaz meklējot dāvanas zem eglītes tā radīsies! Un – varbūt dubļi būs “sidraboti”, par ko arī noteikti neviens neskums! 🙂

“Ziemassvēku Leģendas” programmā nekādu izmaiņu nav, taču ir pāris precizējumi.
Tikšanās vieta – uz Valmieras apvedceļa, DUS “Valdeko” (GPS N57 33,334 E25 26,539) no pl. 9.15 līdz 10:15. Šeit, laicīgi ierodoties, arī iespēja iedzert rīta kafiju un apēst otrās brokastis.

Un vēl – par ideju pacienāt meža zvērus ar līdzi paņemtiem našķiem. Interesanti (un mazliet smieklīgi), ka doma par eglīšu izrotāšanu ar burkāniem un bietēm atdūrās pret sākotnēji grūti iedomājamām problēmām. Pirmā – Strenču apkārtnes mežos pārsvarā ir priedes… Otrā – kārt našķus priedīšu jaunaudzē arī nebūs pareizi, jo zvēri, izrādās, ir zvēri – tie ēd arī pašas priedītes! Tāpēc gala versija fotokonkursam ir šāda – tās ekipāžas, kuras vēlās, visa brauciena laikā kādā apstāšanās brīdī var izpušķot pamežā augošu eglīti un to nofotografēt, fotogrāfiju pēc pasākuma atsūtot uz e-pastu info@4x4centrs.lv. Skaistākās fotogrāfijas autors saņems balvu no Organizatora. Taču – ne jau konkurss šajā gadījumā ir galvenais – galvenais ir vēlme iepriecināt dzīvniekus. Tāpēc var arī līdzi paņemtos kārumus vienkārši nolikt pie kādas meža zvēru takas.

“Ziemassvētku Leģendas” maršruts solās būt diezgan daudzveidīgs, sākot ar vienkārši skaistiem meža ceļiem, izteiksmīgiem kalniem, un beidzot ar kūdrainām pļaviņām, kā arī diezgan mežonīgiem treilēšanas ceļiem. Dāvanu meklēšanas leģenda pasākuma noslēgumā gan nebūs pārāk sarežģīta, kaut gan – kas zina…

Tiekamies sestdien!

Pieteikšanās un informācija ŠEIT

Jūsu
4×4 Centrs

Atstāj komentāru

Your email address will not be published. Required fields are marked *