Mēs, 4×4 Centrs, atkal jūs aicinām doties uz mūsu fantastisko Latvijas novadu – Latgali. Svarīgākais šoreiz ir tas, ka organizējam divas ekspedīcijas grupas: vienu ar standarta džipiem džipiem un otru – braucējiem ar bezceļam sagatavotām automašīnām! Tamdēļ ikvienam ir iespēja “iekosties” Latgales garšīgajā “pīrāgā” – vajadzīgs vien auto, brīvas dienas 24.-25.augustā un forši līdzbraucēji, ar kuriem kopā var “doties izlūkos”!

Neviens neatceras, cik reižu jau esam bijuši Latgalē, bet, neticēsiet, mums atkal būs jaunas vietas, ko jums parādīt un izaicinoši ceļi, kurus kopā veikt. Bet, kā jau kārtīgā ekspedīcijā – jums jābūt gataviem pārsteigumiem!

„Latgales Ekspedīcija 2024” notiks 2 dienas: 24.-25. augustā. Ceļojumu sāksim Preiļos un sāksim izbaudīt lauku ceļu piedzīvojumus un ainavu krāšņumu Maltas – Rāznas krastos. Nakšņosim teltīs pie ezera kaut kur starp Aglonu un Andrupeni (vai katrs var sameklēt alternatīvu nakšņošanas vietu, ja ir vēlēšanās pēc lielāka komforta). Otrā dienā starp zilajiem ezeriem virzīsimies uz Daugavas Lokiem, un pie Daugavpils paredzēts brauciena noslēgums.

Ekspedīcijas maršruta veikšanai vajadzīga standarta apvidus automašīna (dalībnieku grupa “Ekspedīcija 30”) vai sagatavota off-road automašīna ar vinču un/vai dubļu riepām (“Ekspedīcija 33”).

  • Maksimālais auto skaits vienā grupā: 12. Visi brauc kopā – draudzīgi viens aiz otra. Divas dalībnieku grupas: “Ekspedīcija 30” (standarta 4×4 auto, bet ne “parketa džipi”) un “Ekspedīcija 33” (uzlaboti 4×4 auto). Visās automašīnās organizators nodrošina rācijas.
  • Maršruts: lauku ceļi un samērā viegli bezceļi (dubļi, džungļi, brasli), taču būs arī dažas nopietnākas vietas grupai “33”. Interesanti, maz zināmi apskates objekti un super-smukas vietas iekļautas!

Ekspedīcijas programma:

Sestdiena, 24. augusts
10:30 Tikšanās Preiļos. Tikšanās vieta tiks precizēta.
11:30 Ekspedīcijas sākums. Visas dienas garumā maršruts pa dažādiem ceļiem Preiļu un Rāznas apkārtnē. Peldēšanās ezerā (varbūt). Apskates objekti. Apmēram pl.14.30 – pikniks kādā skaistā vietā.
19:30 Ierašanās nakšņošanas vietā kāda meža ezera krastā Aglonas – Andrupenes apkārtnē. Telšu celšana. Ugunskurs un sarunas.
Svētdiena, 25. augusts
9:00 Brokastis ezera krastā.
10:00 Ekspedīcijas turpinājums – Aulejas, Kombuļu, Daugavpils apkārtne, Daugavas Loki. Apskates objekti. Īsa pusdienu pauze.
Ap 17:00 Ekspedīcijas noslēgums pie Daugavpils.

Ieteicamais ekipējums:
Laika apstākļiem atbilstošs apģērbs un apavi, bezceļu braukšanas piederumi, kā arī pārtika pusdienu pauzēm dabā. Viss nakšņošanai brīvā dabā (telts utml.) Ieteicams paņemt arī visu, ko vēlēsieties, sestdienas vakaram un svētdien no rīta. Sestdienas vakarā apmeklēsim kādu veikalu!

Pieteikšanās un dalības maksa par 2 dienām*

Dalības maksa no ekipāžas, aizpildot on-line pieteikuma anketu un divu dienu laikā pēc pieteikuma aizpildīšanas pārskaitot 50 EUR avansa maksājumu uz zemāk atrodamo kontu:

  • pirmajām 10 automašīnām katrā grupā – 190 EUR no auto
  • no 11. un 12. automašīnai – 210 EUR no auto
    * Pastāvīgajiem biedrības “4×4 Centrs” rīkoto pasākumu dalībniekiem – atlaide 20 EUR un iespēja veikt maksājumu pasākuma dienā, reģistrējoties pirms brauciena.

Lai nodrošinātu pasākuma maksimālu kvalitāti, maksimālais dalībnieku skaits ir divas grupas, katrā 12 automašīnas!

Neierašanās gadījumā iemaksāto avansu ir iespējams atgūt, atceļot savu dalību ne vēlāk kā 3 dienas pirms ekspedīcijas norises dienas.

Pieteikuma anketa un dalībnieku saraksts

DALĪBNIEKU ONLINE SARAKSTS:

Dalībnieku grupa "Ekspedīcija 30"
1. NormundsJeep Cherokee
2. IngusSUZUKI JIMNY
3. EgijsSubaru Forester
4. RobertsToyota Hilux
5. GatisSuzuki Jimny
Dalībnieku grupa "Ekspedīcija 33"
1. RaitisNissan Patrol
2. AndrisToyota LC
3. JānisNissan Patrol
4. SandrisNissan Patrol
5. KalnozolsLand Rover Range Rover
6. JānisMitsubishi Pajero
7. JurisNissan Patrol
8. JuriyTOYOTA Hilux
9. JānisToyota LC125

Pieteikums 4x4 braucienam "Latgales Ekspedīcija 2024"

  • AUTOMAŠĪNA

  • VADĪTĀJS / PILOTS

  • 1. LĪDZBRAUCĒJS / STŪRMANIS

  • 2. LĪDZBRAUCĒJS

  • 3. LĪDZBRAUCĒJS

  • PIEZĪMES, KOMENTĀRI

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Rekvizīti:
Biedrība „4×4 Centrs”
Reģ. nr. 40008185318
Banka: A/S Swedbank
Konts: LV61HABA0551031829178
Maksājuma uzdevumā norādiet: ziedojums “Latgales Ekspedīcija 2024”.

Papildus informācija

Jebkura papildus informācija vai jautājumi par pasākumu “Latgales Ekspedīcija 2024”
pa tālruni (+371) 29 424 541 (Edvīns)

FOTO: 4×4 Centrs, 2022. – 2023.gada Latgales Ekspedīcijas

Atstāj komentāru

Your email address will not be published. Required fields are marked *