27.-28.augustā “4×4 Centrs” aicina uz Latgales vidienes izzināšanu, lai parādītu jums jaunas, interesantas vietas, kur vēl iepriekš neesam bijuši – aizkrāsosim “baltos plankumus” Preiļu, Pušas un Viļānu apkārtnē! Krāsošanai izmantosim apvidus automašīnas, jo tikai ar 4×4 piedziņu var pa īstam izbaudīt Latgales “nepieradināto” skaistumu! Brauciena laikā redzēsim arī ainavisko Rāznas ezera apkārtni un, protams, baznīcas, lauku sētas, pārsteidzošus dižkokus, senus tiltus un dzirnavas. Būs arī īsti džungļi, rises un dubļi – kā jau kārtīgā ekspedīcijā!

„Latgales Ekspedīcija 2022” notiks 2 dienas: 27.-28. augustā. Ceļojumu sāksim pie Nīcgales Lielā akmens un tad dosimies pa meža takām Preiļu virzienā, pēc tam uz Pušas un Rāznas dienvidu ezera pusi. Nakšņosim teltīs pie ezera Kaunatas apkārtnē (vai katrs var sameklēt alternatīvu nakšņošanas vietu, ja ir vēlēšanās pēc lielāka komforta). Otrā dienā apbrauksim Rāznas ezeru pa ziemeļu pusi un virzīsimies uz Viļāniem, kur arī paredzēts brauciena noslēgums. Pa ceļam būs arī Lielā Opsa un citi burvīgi Latgales brīnumi!

Ekspedīcijas maršruta veikšanai vajadzīga apvidus automašīna ar vinču un/vai dubļu riepām.

  • Maksimālais auto skaits vienā grupā: 12. Visi brauc kopā – draudzīgi viens aiz otra. Grupu skaits – viena vai divas. Visās automašīnās organizators nodrošina rācijas.
  • Maršruts: lauku ceļi un samērā viegli bezceļi (dubļi, džungļi, brasli), taču būs arī dažas nopietnākas vietas mašīnas izdaiļošanai ar dubļiem. Interesanti, maz zināmi apskates objekti iekļauti!

Ekspedīcijas programma:

Sestdiena, 27. augusts
11:00 Tikšanās pie Nīcgales Lielā akmens (Google koordinātas 56.152300, 26.461571).
11:30 Ekspedīcijas sākums. Visas dienas garumā maršruts pa dažādiem ceļiem Preiļu un Pušas apkārtnē. Peldēšanās ezerā. Apskates objekti. Apmēram pl.14.00 – pikniks kādā skaistā vietā.
19:30 Ierašanās nakšņošanas vietā kāda meža ezera krastā Rāznas apkārtnē. Telšu celšana. Ugunskurs un sarunas.
Svētdiena, 28. augusts
9:00 Brokastis ezera krastā.
10:00 Ekspedīcijas turpinājums – Rāznas ezera, Maltas un Viļānu apkārtne. Apskates objekti. Īsa pusdienu pauze.
Ap 17:00 Ekspedīcijas noslēgums pie Viļāniem.

Ieteicamais ekipējums:
Laika apstākļiem atbilstošs apģērbs un apavi, bezceļu braukšanas piederumi, kā arī pārtika pusdienu pauzēm dabā. Ieteicams paņemt arī visu, ko vēlēsieties, sestdienas vakaram un svētdien no rīta. Sestdienas vakarā apmeklēsim kādu veikalu!

Pieteikšanās un dalības maksa par 2 dienām

Dalības maksa no ekipāžas, aizpildot on-line pieteikuma anketu un divu dienu laikā pēc pieteikuma aizpildīšanas pārskaitot 50 EUR avansa maksājumu uz zemāk atrodamo kontu:

  • pirmajām 10 automašīnām – 175 EUR no auto
  • no 11. līdz 24. automašīnai – 195 EUR no auto
    ** Pastāvīgajiem biedrības “4×4 Centrs” rīkoto pasākumu dalībniekiem – atlaide 15 EUR un iespēja veikt maksājumu pasākuma dienā, reģistrējoties pirms brauciena.

Lai nodrošinātu pasākuma maksimālu kvalitāti, maksimālais dalībnieku skaits ir divas grupas, katrā 12 automašīnas!

Neierašanās gadījumā iemaksāto avansu ir iespējams atgūt, atceļot savu dalību ne vēlāk kā 3 dienas pirms ekspedīcijas norises dienas.

Pieteikuma anketa un dalībnieku saraksts

    DALĪBNIEKU ONLINE SARAKSTS:

Rekvizīti:
Biedrība „4×4 Centrs”
Reģ. nr. 40008185318
Banka: A/S Swedbank
Konts: LV61HABA0551031829178
Maksājuma uzdevumā norādiet: ziedojums “Latgales Ekspedīcija 2022”.

Papildus informācija

Jebkura papildus informācija vai jautājumi par pasākumu “Latgales Ekspedīcija 2022”
pa tālruni (+371) 29 424 541 (Edvīns)

FOTO: 4×4 Centrs, 2022.gada Latgales izpētes braucieni

Atstāj komentāru

Your email address will not be published. Required fields are marked *